Personvernerklæring for kortvett.no

Personvernerklæringen informerer deg om hvordan kortvett.no samler inn og bruker personopplysninger. Personvernerklæringen gir deg overordnet informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

LOfavør AS er utgiver og behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på kortvett.no. Nettsidene forvaltes og oppdateres av en uavhengig redaksjon i selskapet Supertanker AS.

Personvernerklæringen ble siste endret: 25.02.2019

 

Hva slags personopplysninger samles inn

Kortvett.no eller forvaltere av denne nettsiden samler ikke inn personopplysninger om deg. Vi benytter kun opplysninger vi får fra din nettleser til å analysere bruk av nettsiden. 

Formålet med å hente inn opplysninger fra din nettleser er å utarbeide statistikk for besøkstall, hvordan man navigerer på nettsidene, kilder som hvilke nettsider besøkende kommer fra og hva slags teknologi/enhet som benyttes. Som f.eks. hvilke nettlesere som benyttes og hvordan trafikken fordeler seg mellom mobil og desktop. Det benyttes også informasjon for å levere innhold raskest mulig til din nettleser, gi best mulig navigasjon og opplevelse av nettstedet ved at det legges igjen spor i din nettleser, slik at den vet hva som tidligere er besøkt og gjort av navigering på nettsiden.

 

Hva registreres når du benytter nettsidene på kortvett.no

Når du besøker kortvett.no benytter vi Google Analytics for å analysere din bruk av nettsidene. Med grunnlag i alle besøk på nettsiden utarbeides statistikk for trafikkmåling og bruk av nettsidene. Disse dataen benyttes for forbedre og videreutvikle nettstedet.

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Kortvett.no bruker informasjonskapsler for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Du kan lese mer om de ulike informasjonskapslene vi benytter lenger ned.

Behandlingsgrunnlaget for bruk av cookies er av personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f. Denne artikkelen tillater oss å behandle de opplysninger som er nødvendig for å ivareta berettiget interesse, som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den berettigede interessen på kortvett.no er å få tjenester på nettsiden til å fungere.

Som brukeren skal du få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b. Du kan styre tilgang og bruk at opplysningene i nettleseren din. Som regel under menypunkt  «innstillinger» , «sikkerhet» eller lignende ordlyder.

Her kan du lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler: 
www.nettvett.no

http://www.youronlinechoices.com/nor/

 

Følgende informasjonskapsler brukes på kortvett.no:

 

Google Analytics

Viser nyttig statistikk som gjør at vi kan måle besøk og bruk av sidene. Informasjonen benyttes for å forbedre nettstedet.

 

__utma: Forteller oss hvor mange ganger du har besøkt vårt nettsted.

__utmb, __utmc: Forteller oss hvor lenge du besøker våre sider. Denne slettes dersom du forlater vårt nettsted.

__utmz: Ser hvor du kom fra (søkemotor, nøkkelord, lenke, etc.) da du gikk til vårt nettsted.

 

Oracle Webserver

Sørger for at nettleser laster ned innholdet på nettsiden effektivt og henviser til riktig innhold.

 

JSESSIONID : Brukes for å angi den unike brukers sesjons-id i forhold til kortvett.no slik at korrekt informasjon kan leveres tilbake til brukerens nettleser

ORA_OTD_JROUTE: Benyttes av lastbalanserer for å navigere trafikken fra klienten tilbake til opprinnelig server. En «veiviser» mellom brukers nettleser og nettstedet.

 

Dine rettigheter

Alle har rett til innsyn av egne personopplysninger. Du kan be om innsyn og har krav på svar med opplysninger om hvilke data som er lagret om deg og hvordan disse behandles. Slike krav skal besvares kostnadsfritt, senest innen 30 dager.

 

Kontaktinformasjon

E-post: personvern@lofavor.no

Telefon: 416 06 600

Personvernombud: Marius Engh Pellerud (Lenke til mailto: personvern@lofavor.no)