Om kortvett

Velkommen til Kortvett.no! Her får du råd om hvordan du kan bruke kredittkortet ditt på en trygg og god måte. Våre uavhengige rådgivere svarer på spørsmål om økonomi, sikkerhet og betalingsproblemer.  Ved å bruke kredittkort når du handler på nett kan du bedre sikre deg mot svindel. Du kan også bruke kredittkortet til å gjøre et godt kjøp, eller utnytte den rentefrie kreditten hvis bilen må på verksted.

Aggressiv markedsføring av kredittkort og historier om mennesker som har pådratt seg en stor og uhåndterlig gjeld har skapt begrepet kredittkortfellen. Samtidig er det viktig å huske på at fornuftig bruk av kredittkort gir mange fordeler. Kredittkort gjør hverdagen enklere. På reise er kredittkort nyttig og gir deg ekstra trygghet.

Det er over 2,6 millioner kredittkort i Norge, og hver nordmann har i snitt vel 10.000 kroner i gjeld til kredittkortselskapene. Mange har falt for fristelsen og dratt kredittkortet på kjøp de ikke har råd til. Kortvett.no vil hjelpe deg slik at du kan bruke kortet ditt riktig, og unngå fellene. Derfor har vi søkt råd hos fire uavhengige rådgivere. Prøv dem du også!

Kortvett er utviklet av uavhengige rådgivere for LOfavør. LOfavør er et fordelsprogram som jobber for å gi LOs medlemmer økt trygghet i privatlivet. Kortvett er tilgjengelig for alle. Vil du vite mer om LOfavør